Бесплатне PDF књиге

Резервни: од принца Харија

0
(0)

Резервни: од принца Харија

Била је то једна од најзапаженијих слика двадесетог века: два млада дечака, два принца, који ходају иза мајчиног ковчега док га свет посматра у тузи и ужасу. Док је принцеза Дајана положена на починак, милијарде људи су се питале шта принц Вилијам и принц Хари морају да мисле и осећају – и како ће се њихови животи одвијати од тог тренутка надаље.

За Харија, ово је коначно та прича.

Пре него што је изгубио мајку, дванаестогодишњи принц Хари је био познат као безбрижни, срећни Спаре озбиљнијем Наследнику. Туга је све променила. Борио се у школи, борио се са бесом, са усамљеношћу – и, пошто је окривио штампу за смрт своје мајке, борио се да прихвати живот у центру пажње.

Са двадесет и једном, придружио се британској војсци. Дисциплина му је дала структуру, а две борбене туре учиниле су га херојем код куће. Али убрзо се осећао изгубљенијим него икада, патио је од посттрауматског стреса и био је склон нападима панике. Изнад свега, није могао да пронађе праву љубав.

Тада је упознао Мегхан. Свет је био пометен филмском романсом пара и обрадовао се њиховом венчању из бајке. Али од почетка, Хари и Меган су били плен штампе, подвргнути таласима злостављања, расизма и лажи. Гледајући своју жену како пати, а њихова безбедност и ментално здравље су угрожени, Хари није видео други начин да спречи да се трагедија историје понови осим да побегне из матичне земље. Током векова, напуштање краљевске породице био је чин на који се мало ко усуђивао. Последња која је покушала, заправо, била је његова мајка. . . .

По први пут, принц Хари прича своју причу, бележећи своје путовање сировом, непоколебљивом искреношћу. Значајна публикација, Спаре је пуна увида, открића, самоиспитивања и тешко стечене мудрости о вечној моћи љубави над тугом.

Издавач ‏ : ‎ Бантам; 1. издање (10. јануар 2023.)
Језик : ‎ енглески
Тврд повез : ‎ 416 страна
ИСБН-10 : ‎ 0857504797
ИСБН-13 : ‎ 978-0857504791
Димензије : ‎ 16,3 к 3,5 к 24,2 цм

Koliko je ova knjiga bila zanimljiva?

Kliknite na zvezdicu da biste je ocenili!

Prosečna ocena 0 / 5. Broj glasova: 0

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu knjigu.

Exit mobile version